Wie is Mr. Paul?

Na reizen met golfvrienden naar locaties in en buiten Europa, heb ik een paar jaren geleden een golfreis georganiseerd naar Thailand. De positieve respons, het mooie land, de prettige mensen en de ongekende mogelijkheden om te golfen, hebben mij doen besluiten de zaken anders aan te pakken en van mijn passie tevens mijn bestaan te maken met het organiseren van golfreizen naar Thailand.
Zelf speel ik niet onverdienstelijk en heb in Thailand inmiddels meer dan 70 golfbanen bezocht en bespeeld. Bij meerdere golfbanen bekend als 'Mister Paul', was de naam voor mijn activiteiten snel bedacht. Ik ken Thailand goed en verblijf delen van het jaar in de buurt van Hua Hin. Deze plaats is niet alleen bekend vanwege het 'buiten' van koning Bhumibol maar ook als het 'golfmekka' van Thailand met 9 golfbanen. Mijn regelmatig verblijf in Thailand heeft mij ook bekend gemaakt met de cultuur. Ik kan dan ook alle denkbare excursies organiseren, zodat er naast het golf ook plaats is voor andere activiteiten.
Kortom, ik bied u het beste van beide en verzorg daarmee een vakantie voor u, die ver uitstijgt boven de standaardarrangementen van de reguliere reisbureaus. En dat is precies wat mij drijft en voldoening geeft, een voor U onvergetelijke ervaring!

Paul van Diepen
Mr. Paul Thai Golf & Travel