February 2015

Nieuwsbrief februari 2015

True Thailand Classic 2015.

Van 12 tot en met 15 februari werd de Thailand Classic gespeeld op de gemanicuurde Black Mountain GC in een gecombineerde European/Asian Tour event. In 2014 werd deze golfbaan al voor de vierde keer achter elkaar verkozen tot beste golfbaan in de ‘Asia Pacific’, hetgeen de ambities van het management nogmaals bevestigt.

Met het voor drie jaar binnenhalen van dit evenement voor de European Tour is er wederom een mijlpaal bereikt.

Publiekstrekker van dit tournooi was Miguel Angel Jimenez die mooie dingen liet zien en uiteindelijk op een gedeeld zevende plaats eindigde.

Ook de thaise spelers Thongchai jaidee en Kiradech Aphibarnrat waren van de partij en eindigden respectievelijk op de tweede en vierde plaats.

Verrassende winnaar werd Andrew Dodt met een totaalscore van 272 slagen die in de laatste ronde zijn landgenoot Scott Hend voorbij streefde. Scott Hend liet zijn enorme power al zien in de derde ronde waarin hij met een score van 66 binnen kwam ondanks een bogey op hole 18, de laatste par 5. Een ongelukkige ligging na zijn geweldige drive deed zijn approach-shot in de rough belanden waardoor hij een slag op de baan moest inleveren. Zijn laatste ronde van 72 slagen deed hem uiteindelijk de das om.

Het management onder bezielende leiding van Harald Ellisson heeft puik werk afgeleverd en kan terugzien op een geslaagd evenement.

Ook in 2016 staat dit evenement weer op de kalender van zowel de European Tour als de Asian Tour.

De liefhebbers kijken er al naar uit en wij kunnen voor u als u toch een reis boek bij ons een bezoek aan dit evenement aanbevelen en natuurlijk ook voor u regelen.

Paul van Diepen
Mr Paul Thai Golf & Travel