October 2008

Nieuwsbrief October 2008

Beste golfvrienden,

Het nieuwe winterseizoen staat voor de deur en menigeen zal zich op dit moment beraden op een mooie golfbestemming komende winter.
Het feit dat u op deze website bent geeft al aan dat u geinteresseerd bent in Thailand en vanzelfsprekend kunt u hier lezen welke mogelijkheden er zijn.
In maart dit jaar was Mr Paul al aanwezig op de laatste aanwinst in Phuket, nl. Loch Palm; Red Mountain Golfcourse. Een schitterende baan waarmee Phuket als golfbestemming een serieuze optie is. Alleen al op Phuket zijn er 9 schitterende golfbanen. U kunt diverse foto’s daarvan bewonderen op het foto-album.

Op 1 october l.l. werd de nieuwste en wellicht mooiste baan in de omgeving van Hua Hin geopend ‘The Banyan Golf & Estate’. Zowel de baan als aanwezige faciliteiten stralen professionalisme en ambitie uit. Men is er in geslaagd binnen een tijdsbestek van 1,5 jaar een landschap van louter ananasplantages om te toveren tot een topgolfbaan welke op schitterende wijze is geintegreerd in het landschap. Voor professionals en amateurs van alle niveaus is deze golfbaan zowel een uitdaging als genot om te spelen. In de naaste toekomst is ook verblijf mogelijk op de ‘Banyan Estate’ zodat u met enkele minuten kunt afslaan op de eerste Tee. Nadat u bent uitgespeeld kunt u in het clubhuis onder het genot van een verkoelend drankje genieten van het fantastische uitzicht op de golfbaan.

Met de opening van ‘The Banyan Golf & Estate’ heeft Hua Hin haar reputatie als golfmecca definitief gevestigd. Ook van deze golfbaan kunt u een impressie krijgen op het foto-album. In en om Hua Hin bevinden zich inmiddels 9 golfbanen waarvan 2 met 27 holes en 1 met 36 holes. Daarnaast zijn er ook nog enkele driving-ranges. Kortom zowel voor professionals als amateurs is er een keur aan mogelijkheden.
Uit het voorgaande is de conclusie snel te trekken dat Hua Hin een uitstekende keuze is voor een golfvakantie. Echter vanzelfsprekend zijn boekingen in andere regio’s van Thailand welkom en wij zullen deze met dezelfde zorg uitvoeren en begeleiden. U bent daarbij verzekerd van de mooiste hotelaccomodaties en de beste golfbanen. Dit gegeven in combinatie met de vriendelijke bevolking en de geboden service alsmede de goede afspraken met de diverse golfbanen maakt dat u door een boeking bij Mr Paul Thai Golf & Travel verzekerd bent van een ‘golfexperience’ die u niet meer zult vergeten.

Ook voor groepen en bedrijven alsmede de beginnende golfer zijn er vele mogelijkheden om uw verblijf in Thailand zo aangenaam mogelijk door te brengen. Wilt u een toernooi organiseren (?) het kan allemaal geregeld worden.

Ik hoop u te verwelkomen in de komende winter.

Paul van Diepen
Mr Paul Thai Golf & Travel