Over Mr. Paul

Wie is Mr. Paul?

Na reizen met golfvrienden naar locaties in en buiten Europa, heb ik een paar jaren geleden een golfreis georganiseerd naar Thailand. De positieve respons, het mooie land, de prettige mensen en de ongekende mogelijkheden om te golfen, hebben mij doen besluiten de zaken anders aan te pakken en van mijn passie tevens mijn bestaan te maken met het organiseren van golfreizen naar Thailand.
Zelf speel ik niet onverdienstelijk en heb in Thailand inmiddels meer dan 70 golfbanen bezocht en bespeeld. Bij meerdere golfbanen bekend als ‘Mister Paul’, was de naam voor mijn activiteiten snel bedacht. Ik ken Thailand goed en verblijf delen van het jaar in de buurt van Hua Hin. Deze plaats is niet alleen bekend vanwege het ‘buiten’ van koning Bhumibol maar ook als het ‘golfmekka’ van Thailand met 9 golfbanen. Mijn regelmatig verblijf in Thailand heeft mij ook bekend gemaakt met de cultuur. Ik kan dan ook alle denkbare excursies organiseren, zodat er naast het golf ook plaats is voor andere activiteiten.
Kortom, ik bied u het beste van beide en verzorg daarmee een vakantie voor u, die ver uitstijgt boven de standaardarrangementen van de reguliere reisbureaus. En dat is precies wat mij drijft en voldoening geeft, een voor U onvergetelijke ervaring!

Wat Mr. Paul voor u kan betekenen

Maatwerk en aandacht zijn de sleutelbegrippen in mijn aanpak. Als u dat wilt, zoek en boek ik voor u een geweldig hotel al dan niet met de bijbehorende vluchten. Vanzelfsprekend kan ik er ook voor zorgen, dat u met een comfortabele auto wordt opgehaald van het vliegveld. Ik kan teetijden regelen welke aansluit bij uw wensen, buggies en caddies voor u bespreken en de transfers van en naar de golfbaan regelen. Ook kan ik er voor zorgen, dat u over een goede golfset kunt beschikken. En als het even tegenzit op de baan, kan ik een of meerdere golflessen voor u organiseren bij de beste pro’s. Daarnaast is het mogelijk een geavanceerde video-analyse te maken van uw golfswing en puttingstroke, zodat u de volgende keer met meer vertrouwen op de 1e tee afslaat en met meer plezier speelt. Kortom, u bepaalt wat u wilt en ik vul dat voor u in. Voor een zorgeloze, ontspannen en unieke vakantie in een prachtig land, met zo nu en dan een sportief uitstapje om te golfen. Een aantrekkelijk perspectief!

Hoe Mr. Paul werkt

Ik kan alleen uw droomreis samenstellen als ik precies weet wat u wel en niet wilt en wat uw verwachtingen zijn. U kunt me een mail met alle relevante informatie sturen of gewoon bellen. Als mij duidelijk is wat uw wensen zijn, ga ik voor u aan de slag. Ik maak een voorstel, dat ik uiteraard zal toelichten. Natuurlijk kunt u, op basis van mijn suggesties, nog uw eigen ideeen inbrengen. Met als resultaat een programma dat naadloos aansluit op hetgeen u wilt en dat u het beste brengt van de paradijselijke combinatie, die Thailand en golf samen vormen.
Mocht u tijdens uw reis nog extra ruimte hebben voor een uitstapje dan kan dat ter plekke voor u worden georganiseerd, een telefoontje is voldoende